Grönt kort

Välkommen att ta Grönt kort på Umeå Golfklubb. För oss är det viktigt att du får en trevlig, innehållsrik och väl förberedande utbildning, så att du snabbt kan göra det som är roligast - komma ut på banan och spela. Klubben utbildar dig från nybörjare till medlem på några veckor. Du som inte har egna golfklubbor ännu kan få låna av oss, all utrustning ingår. När du har gått din utbildning finns möjlighet att gå en eller två fadderrundor med någon erfaren klubbmedlem.

Utbildningen kostar endast 2 750 kronor. I det ingår FULLT MEDLEMSKAP under innevarande säsong (som annars kostar 4200 kronor), vilket innebär att du får spela hela säsongen på vår bana. OBS! För dig som går senare under hösten ingår fullt medlemskap även nästkommande säsong. Under hösten hålls också en värdefull återträff för alla nybörjare under säsongen. Vi samarbetar med SISU Idrottsutbildarna.

För dig som är under 16 år är nybörjarutbildningen upplagd på ett lite annorlunda sätt.

valj-kurser-umgk

Under första steget så kan du klicka på länken för att se vårt kursutbud. Nybörjarutbildningen består av fyra pass där teori och praktik blandas, samt ett femte uppsamlingspass när du kommit i gång med ditt spel.

Under mars månad lägger vi ut datum för första gruppen. Nya grupper startas löpande under säsongen.

Klicka här för kursutbudet >>

anmalan-umgk

OBS! Anmälan tas endast emot via denna sida och via det specifika formulär som finns. Har du problem med anmälan maila maria@umgk.se

Klicka här för anmälningsformuläret >>

bekraftelse-umgk

Efter några dagar skickas en manuell bekräftelse ut till dig där vi bekräftar din anmälan.

Välkommen till Umeå Golfklubb!