Jonas Larvia går vidare

3 januari, 2019 10:12 Inga kommentarer 0

Vår tränare Jonas Larvia har fått ett nytt uppdrag och lämnar Umeå Golfklubb för en anställning på Vasatorps Golfklubb från och med mars 2019.

Det har varit oerhört roliga och givande år tillsammans med Jonas och det är med blandade känslor av stolthet och saknad som vi skickar honom vidare på karriärstegen. Jonas inledde sin karriär som anställd på klubben 2011 och då som hjälptränare till juniorverksamheten på timmar. Anställningen växte till att innefatta nybörjargrupper, privatlektioner, shop och customfitting, och de senaste åren även som del i Swedish Golfteams organisation som coach för SuperCamp och Flickor framtid.

Det arbete som Jonas har gjort på, och för, Umeå Golfklubb har varit väldigt uppskattat av både medlemmar, kollegor och styrelse. Vi önskar honom stort lycka till i sin fortsatta karriär.

Jonas själv tackar för dessa år och den möjlighet till utveckling som han haft inom Umeå Golfklubb;
Det har varit en ära att få jobba på Umeå Golfklubb. Det har varit kul och lärorikt att få jobba på en golfklubb som ligger i framkant och gör många bra saker. Jag har lärt mig många saker från Umeå Golfklubb som jag kommer att ha nytta av i framtiden säger Jonas. Jonas tackar alla kollegor och medlemmar han har jobbat med. Ett speciellt tack till Mathias Ferry som gjorde denna karriär möjlig. Han har lärt mig oerhört mycket säger Jonas. Lycka till i sommar med golfspelet. Vem vet, vi kanske ses i Skåne.