Hatten av!!

21 juni, 2018 14:30 Inga kommentarer 0

Ett litet citat som jag gillar är ”framgång kommer till den förberedde”. När jag reflekterar över senaste året som klubbchef slås jag av sanningen i det än en gång.

Vi satt förra sommaren med pannan i djupa veck och kämpade med näbbar o klor för att få banan spelduglig och värd att besöka. I slutet av förra sommaren och under hösten så hade vi en bana som var ok men mesta delen av säsongen var en kamp.

Under hösten samlade Stefan och resten av vår banpersonal kraft och satte ett antal viktiga projekt i verket. En mängd timmar och tusenlappar ”plöjdes” ner i banan efter vi stängt för spel den 15:e oktober. Där och då ett beslut som var nödvändigt men lite ifrågasatt. En beslutsam banpersonal förberedde säsongen 2018 och resultatet ser vi nu ute på banan.

Jag är glad, tacksam och superstolt över det engagemang som all personal och alla ideellt arbetande visar för Umeå Golfklubb. Oavsett och man står i shopen, ger lektioner, klipper gräs, går fadder, är golfvärd eller engagerar sig på annat sätt vill jag att ni alla sträcker på er lite extra i helgen. Ni har förberett och vi har fått framgång. Stort TACK!

Nu önskar jag er alla en härlig midsommar. Försök njuta av regnet som är utlovat. Det är precis vad banan behöver..

Glad Midsommar!

Fredrik Hedvall

Klubbchef Umeå Golfklubb