Glädjande information!!

19 maj, 2018 11:37 Inga kommentarer 0

Hej på er.

Nu börjar det verkligen dra ihop sig för säsong och nu efter en sväng runt banan med Stefan så kommer här information om vad som gäller för veckan som kommer.

Range:

Nu är jobbet med att ställa rangen i ordning inne i ett slutskede, därför kan vi nu på söndag äntligen öppna upp den högra delen, de platser som är till höger om studion, fullt ut. Ni som vill slå drive etc hänvisas till den delen av rangen.

Bana:

Efter allt fint jobb som Stefan och gänget ute på banan gjort under förra sommaren, hösten och nu under våren så är nu strax banan klar för att öppnas. Vädret har varit med oss men framförallt så har de arbete som gjorts gett banan en extra knuff så nu är det äntligen dags….

Nu under veckan så ska banan klippas och greenerna dressas och vältas.

Vi kommer att öppna 18-hål (gul-röd slinga) med ordinariegreener o tees, lördag den 26 maj 10.00.

Ett par tees o någon green kommer att vara provisorisk då dessa i skrivande stund fortfarande inte är klar.

Nu på tisdag 15.00 öppnar vi tidsbokningen för säsongen. Nytt för i år är att alla tider på 18-hålsslingan är bokningsbara och att receptionen äger rätten att flytta bokade tider 10 minuter framåt.

Extra roligt är att under lördagen den 26 maj så anordnar SGF ”Golfens Dag”. Umeå golfklubb kommer under dagen ha aktiviteter i shopen på rangen.

Det är nu otroligt viktigt att vi som spelar tar hand om banan på bästa sätt. Laga nerslagsmärken, lägg tillbaka torv och vårda banan bra. Vi har fina förutsättningar i år att ha en bana i absoluta toppklass så nu tar vi alla ansvar oför detta.

Välkommen till årets golfsäsong

Fredrik Hedvall