Välkommen till Umeå Golfklubb!

Vår bana är en kuperad skogsbana av svensk toppklass och ansedd som en av Norrlands absolut vackraste med varierad layout och stora greenområden som bjuder varje golfare på en totalupplevelse.

Banan är indelad i tre 9-hålsslingor, som varieras veckovis i en bokningsbar 18-hålsbana och en 9-hålsbana med ständig bollränna (se banschemat). Klubben är en av Norrlands anrikaste med drygt 1 800 medlemmar och cirka 3 100 gästspelare per år, som tillsammans går över 25 000 rundor under en säsong.

Umeå Golfkubb - en liten presentation

 

Vi har en komplett anläggning med välskött golfbana, bra information och ett trevligt bemötande. På klubbområdet finns en välsorterad shop/reception, en representativ restaurang med fullständiga rättigheter samt fräscha omklädningsrum med duschar för damer och herrar.

Golfvagnar och golfbilar finns till uthyrning och du kan träna svingen på vår driving-range, eller inspel och puttning på någon av våra övningsgreener.

Vi har även en nyrenoverad korthålsbana med sex hål. Du kan hålla konferenser på anläggningen, hyra boende i Golflyan eller parkera din husbil/husvagn på området. Har du hund med dig är den också välkommen men den måste vara kopplad.

Vill du bo på hotell inne i Umeå hittar du mer information om våra hotellpaket här »

Vi ser fram emot att ta emot dig som gäst på vår golfklubb!

Ladda ner Umeå golfklubb broschyr

Gul 6 med Mathias Ferry

Driving rangen

Blå 8 med Mathias Ferry