Välkommen till Säljtorget!

Här på säljtorget är tanken att medlemmar både skall kunna erbjuda spelrätter till försäljning eller uthyrning och dessutom kunna fråga efter en spelrätt.

Vill du lägga in en ny annons så görs det genom att klicka på länken till höger. 

Annonsen kommer att publiceras direkt under kategorierna Köp eller Sälj.

Annonsering Säljtorget

Vi godkänner de annonser som publiceras och vi tar även bort annonser som legat ute mer en månad på säljtorget. Den som vill ha kvar sin annons längre än så lägger in en ny med aktuellt datum.

Så här går försäljningen till

När en köpare och en säljare fått kontakt kommer man överens om ett pris och gör upp om hur betalningen ska ske mellan varandra. Därefter fyller man gemensamt i blanketten Överlåtelse med hembudsskyldighet, som finns att skriva ut från www.umgk.se på sidan Bli medlem. Den ifyllda blanketten skickas in tillsammans med spelrättsbeviset till Umeå GK, Enkan Ramborgs väg 10, 913 35 HOLMSUND. I och med detta avregistreras säljaren ur GIT och spelrätten noteras på den nya medlemmen. Den ändrade spelrätten skickas därefter ut till köparen. Köparen betalar därefter en medlemsavgift. OBS! Spelrättsbeviset är en värdehandling.

Hyra av spelrätt

Har du svårt att få tag på en spelrätt till salu, eller bara vill bli medlem i klubben en kortare period? Spelrätt kan man hyra årsvis. Är du passiv medlem och vill hyra ut din spelrätt, lägg ut den här under Säljtorget. Det finns även ett fåtal spelrätter som klubben hyr ut. Kontakta kansliet om det är intressant.

Köp

Inga annonser tillgängliga