Till dig 55-75 år

24 januari, 2018 10:44 Inga kommentarer 0

Under golfsäsongen pågår ständigt arbete för att upprätthålla en hög standard på banan. För att vi ska kunna ge medlemmar och gäster en bra helhetsupplevelse behövs under vissa perioder extrainsatser. Dessa extrainsatser utgörs av medlemmar, och bland annat av en grupp som kallar sig Insatsstyrkan.

Insatsstyrkan består av medlemmar som vid behov samlas under ledning av vår Banchef Stefan och med hjälp av samankallande.

De uppgifter som Insatsstyrkan utför består exempelvis av att dra av/på dukar på greenerna (för att påskynda etablering av greenerna), större torvningar av färdigt gräs, bunkervård samt andra uppgifter för att höja standard och upplevelse på Umeå Golfklubb.

Det jobb som frivilliga utför på Umeå Golfklubb är essentiellt för att vi skall kunna säkerställa en hög standard och verka för att höja upplevelsen för såväl medlem som gäst.

Vi behöver nu fler engagerade i Insatsstyrkan och det är därför vi vänder oss till DIG.
Är detta något som du kan tänka dig att vara engagerad inom? Anmäl dig då till maria@umgk.se

Ni som anmäler er kommer kallas på en lunch, under februari månad, där Klubbchef Fredrik Hedvall, Banchef Stefan Vänstedt samt anläggning-kommittén kommer närvara. Under lunchen kommer mer information om vad engagemanget innebär.

Anmälan till lunchen i februari är ej bindande till engagemang i Insatsstyrkan.