Hej alla golfare

24 augusti, 2016 16:42 Inga kommentarer 0

Nu när sommaren håller på att gå över till höst och luften blivit en aning svalare så är det då dags för mig att starta upp mitt nya jobb här ute  på Umeå Golfklubb.

Tänkte ta möjligheten att berätta lite om mig själv och ge lite av mina tankar kring hur jag ser på möjligheten att få vara med och utveckla klubben.

Till att börja med, jag ser det som ett hedersuppdrag. Jag känner mig stolt att få möjlighet att tillsammans med styrelsen, alla kommittéer, medlemmar och de övriga medansvariga ute på klubben, få jobba mot den satta visionen 2020 och det känns fantastiskt roligt att få arbeta med golf vilket är ett av mina intressen. Nu efter bara några dagar ute på klubben så känner jag det starka engagemang och den vilja som finns bland alla medlemmar och gäster ute  på banan och det är viktigt att vi tillsammans skapar den framtid vi vill ha.

Jag heter Fredrik Hedvall är 45 år och uppvuxen i Umeå. Jag har spelat golf i lite över 20 år och tillhör kategorin som tycker att det är kul men hinner inte spela tillräckligt så min trendkurva pekar åt fel håll. Räcker tiden till så fiskar jag gärna eller tränar. Jag gillar djur och har hund och har i sommar gjort ett försök att lära mig rida vilket var en stor utmaning.  Jag har en dotter och bor centralt i Umeå och har de senaste åren jobbat som försäljningschef på Bilbolaget i Umeå. För att lyckas med försäljning så måste man jobba med hög servicegrad och skapa ambassadörer för sig själv och sin arbetsgivare. Det är något som jag tänker är en framgångsfaktor även här på klubben. Att hålla hög servicegrad och att vara en bra värd så att våra medlemmar och gäster blir våra ambassadörer ger en långsiktighet och möjlighet att presentera oss som Norrlands mest attraktiva golfanläggning.

Önskar er alla en fin golfhöst.

 

Fredrik Hedvall