Vecka 41

10 oktober, 2016 08:10 Inga kommentarer 0

Hej Golfvänner! Sista tävlingen är spelad men säsongen behöver inte vara över för det. Det finns många härliga eftermiddagar av golf kvar. Vi ser gärna att ni är lite mera restriktiva med spel på förmiddagarna på grund av frostläget.

Luftning på banan kommer att genomföras. Spelet kan påverkas men detta görs för att vi ska få en så bra 2017 som möjligt.

Många frågor har kommit ang. Röd 2. Här kommer en uppdatering kring det. Hålet kommer fortsättningsvis vara avstängt under vardagar och övrig tid används vintergreenen. Vi har haft stora problem med blöta områden runt green och ni som har varit framme där vi grävt ser att det är två stora bergklackar som dämmer upp vattnet. Arbetet att ta bort dessa pågår och i samma veva får bunkrarna en uppfräschning. Bunkrarna blir lite större och får en ny utformning. Den vänstra blir lite flackare än tidigare medan den högra kommer behålla samma djup. Det som händer är att bunkrarna kommer närmare greenen.

Vi från banan vill avslutningsvis tacka alla spelare, sponsorer, tävlingsledare och övriga funktionärer för en bra genomförd sommar.